Geschiedenis

Geschiedenis

Blaauw Transport: Is opgericht door dhr. A.L. Blaauw en sinds 1981 actief in de transport branche.
Blaauw Transport:Is een onderneming die de meest uiteenlopende goederen vervoert, of het nu gaat om het transport en leggen van rijplaten of het transport van uw helikopter dan wel het plaatsen van prefab of een zuivering installatie voor de petrochemie, uw goederen zijn bij ons in vakkundige handen mede dankzij ons zeer gemotiveerd team die niet in problemen maar in oplossingen denkt! .
Blaauw Transport:Heeft voor u als opdrachtgever de visie van ontzorgen en afspraak is afspraak, met korte lijnen wat communicatie betreft tussen de planning en medewerkers enerzijds en u als opdrachtgever anderzijds.
Blaauw Transport:Heeft vele mogelijkheden om ook uw transport te verzorgen van ‘gewoon’ transport tot exceptioneel transport met de daarvoor specifieke trucks en opleggers. De kraanwagens die hiervoor inzetbaar zijn variëren van 20 ton/meter tot en met 110 ton/meter met een bereik van 36 meter.
Blaauw Transport:Heeft al vele jaren ervaring en heeft dus al vele goederen als order mogen vervoeren, zoals zeer extreem grote silo’s, kantoor/schaft units, complete chalets, helikopters, boten, diverse monumenten zoals o.a. een Panthertank voor de stad Breda. Kortom een breed assortiment.
Blaauw Transport:Is bij uitstek gespecialiseerd op het gebied van milieuwerken, met een eigen afvalstroomnummer mogen door ons ongereinigde brandstoftanks worden vervoerd, ook het plaatsen en (de)monteren van bodem/lucht zuiveringsinstallaties (strippentorens) worden door ons op vakkundige wijze verzorgd, uiteraard met assistentie van één van onze kraanauto’s. Blaauw Transport Kennis van zaken, modern materiaal, ervaren en goed opgeleide medewerkers, flexibele opstelling en een gezonde dosis vakkennis, zijn belangrijk om de afwerking en veiligheid te waarborgen die u, als (toekomstige) relatie, vereist.
 
Blaauw Transport:Vakmensen op de juiste plaats!
  
Blaauw Transport B.V. logo
Blaauw Transport B.V.

Copyright © 2023 Blaauw Transport B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl