Wagenpark

Wagenpark

Blaauw Transport heeft diverse auto’s uitgerust met een kraan, dit varieert van verrijdbare, op een oplegger, tot vaste kranen op truck of bakwagen combinaties. Deze kranen zijn Aboma/Keboma en tevens OCB gekeurd.

   

Helikopters, boten, machines, zeecontainers of eigenlijk is er weinig wat Blaauw Transport niet aan kan. Voor de ingewikkelde klussen, met bijzondere aspecten, werkt het bedrijf nauw samen met de daarvoor opgeleide mensen.

Intern wordt vaak gesproken van transporten met een toegevoegde waarde. Want veelal blijft het bij dergelijke opdrachten niet bij vervoeren alleen, maar er komt bijvoorbeeld ook montage, demontage of installatie aan te pas.

Blaauw Transport voert buitenprofiel transporten uit en is ook in staat om een dergelijk convoi exceptionel verkeerskundig te begeleiden. Transporten van 4 meter breed zijn daarbij geen uitzondering. Ook machinetransport, fabrieksverhuizingen, transport voor de offshore, bagger- kust- en oeverwerken, kantoor units, behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Geen enkele opdracht is gelijk, dus er moet steeds maatwerk worden geleverd. Complete planningen worden gemaakt als ondersteuning van de klant. 

Hierbij denkt Blaauw Transport met de klant mee, waarbij de jarenlange ervaring wordt ingezet om tot het beste scenario te komen.

Andere diensten die vallen onder bijzondere projecten zijn onder meer verhuur van zeecontainers, deco en kantoor units, rijplaten, azobe schotten en stelconplaten. Dit alles kan door Blaauw Transport op korte termijn worden ingezet om tijdelijke oplossingen te creëren.

 

Blaauw Transport B.V. logo
Blaauw Transport B.V.

Copyright © 2023 Blaauw Transport B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl